Köszönjük a jegyvásárlását!

A rendezvény közeledtével további információkat
a megadott email címre küldünk!

Szeretettel várjuk 2023. május 20-án!

Kerekasztal
beszélgetés

Az igazán elszántak VIP-program keretében fejlődhetnek és kérdezhetnek azoktól a szakemberektől, akik az élen járnak a “kutyás marketing” és a sikeres cégépítés területén. Az ínycsiklandozó, háromfogásos vacsora mellett kapcsolatépítés és kötetlen beszélgetés várja a VIP-jegyvásárlókat.

Szakmai
Előadások

A marketing szakmai leginnovatívabb szakemberei kaptak meghívást rendezvényünkre, hogy elhozzák azokat a pro-tippeket, amik elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozás irányításához.

Piacvezető
kiállítók

Az állattartó és marketing piacának legjei biztosan bemutatkoznak a rendezvényen, ahol elsőkézből ismerkedhetnek meg a látogatók az újdonságokkal, trendekkel, termékfejlesztésekkel.

GBridge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Convallis posuere morbi leo urna molestie at. Tellus mauris a diam maecenas. Turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus. Lectus vestibulum mattis ullamcorper velit sed ullamcorper.

Moldován András

Így legyél sikeres! vállalkozó!

Sertéstartó, integrátor, befektetõ, a Jack’s burger lánc tulajdonosa, ingatlanfejlesztő, brókerház tulajdonos, szoftverfejlesztő és a dinamikus vállalkozók online mentora.

Előadásában megismerhetjük a különbséget a vállalkozó és a vállalkozás között, megkapjuk azokra a kérdéseinkre is a választ, amit még magunknak is félve teszünk fel. Valóban elleshetünk okosságokat és 40 év vállalkozói múlt után valóban sok tapasztalatról beszámol nekünk András. A valódi kulcs ahhoz, hogy sikeresek legyünk az üzleti életben is, az nem más, mint amire már gyermekként a szüleink is tanítottak bennünket, csak elterelte a figyelmünket a tudásvágy a világról és a sikerről, miközben a válasz végig ott volt az orrunk előtt…

Nyakas Gábor

ÍGY ÉPÍTSD fel a kommunikációd!

Egy gyermekkori élmény hatására határozta el, hogy a kutyák viselkedésével, nevelésével és tanításával akar foglalkozni. 1996-ban alapította meg az Alba Dog Center nevű kutyaiskoláját, mely a mai napig segíti a gazdikat kutyáik megértésében. Az iskola egyik fő profilja különösen problémás vagy agresszív kutyák nevelése is. Ugyanebben az évben, 1996-ban, még 20. születésnapja előtt letette az FCI Nemzetközi Teljesítmény bírói vizsgáját.

Vallja, hogy a kutyanevelésben nem létezik egyetlen univerzális módszertan. Véleménye szerint minél több szakember munkásságát és módszereit ismerjük meg, annál hatékonyabbak tudunk lenni kutyáink nevelésében, vagyis a kulcs a folyamatos tanulás. Az ATL médiában ismert és elismert szakértő, ezt a tudást hozza el előadásában is.

Dezső Bence

ÍGY ÉPÍTSD MAGAD A YOUTUBE-ON!

Tellus mauris a diam maecenas. Turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus. Lectus vestibulum mattis ullamcorper velit sed ullamcorper.

Dezső Bence feketeöves YouTuber, digitális tartalomkészítő, influenszer és számos márka reklámarca. 2020-ban a Joy Social media Awards díjazottja.🏆
Bence az előadásában a YouTube hihetetlen és folyamatosan stabil márkaépítő-erejéről és a digitális tartalomkészítésben szerzett személyes tapasztalatiról fog mesélni.

find your way around or Go Back

Angyal Zsolt

ÍGY ÉPÍTS NAGYSZERŰ CSAPATOT!

Angyal Zsolt kutyakiképző, 17 éve foglalkozik kutyákkal, szakterülete a viselkedéstan és a különösen problémás kutyák szocializálása, rehabilitációja. Az Akela Kutyaiskola alapítója és vezetője, többszörös flyball Európa bajnok és dobogós helyezett, magyar flyball rekord csúcstartó, C kategóriás őrző-védő segéd. Az Akela Flyball Team vezetője, csapatával többször állt már európa bajnoki dobogón.

Az Akela Kutyaiskola 8 éves fennállása alatt kiképzőcsapatával több ezer gazdinak segített a kutyázás alapjainak elsajátításában, ismertette meg a kutyás életmód szépségeit. Nevéhez fűződik számos előadás, továbbképzés, szeminárium, amikkel rengeteg gazdi, tenyésztő, kutyakozmetikus, állatorvosi asszisztens tudását emelte magasabb szintre.

A kutyázás nem csak a hivatása, de a szenvedélye is, célja egy olyan kutyás közösség kialakítása, amely képes a kutyákkal való kommunikációra annak érdekében, hogy az együttélés zökkenőmentes lehessen kutya és gazda között, illetve kutyás és nem kutyás között egyaránt.

Jilly Kriszti

ÍGY ÉPÍTSD MAGAD INFLUENCERKÉNT!

Jilly Krisztina vagyok, marketing specialista, vállalkozó, influencer és médiaszemélyiség, 2018 óta foglalkozom social médiával.

Eleinte mint influencerként dolgoztam a televíziózás mellett, mára már egy marketing ügynökség büszke tulajdonosa vagyok. Hiszek abban, hogy minden projekt egy „közös küldetés” az ügyféllel.

A munkánk sikerességének a titka abban a gondolkodásmódban rejlik, ami minden esetben a célközönség oldaláról közelíti meg a projektet. Sosem eladni akarunk! Minden esetben felkeltjük az igényt a vásárlásra, ugyanis az örömmel vásárló vevő a leghűségesebb ügyfél. Előadásomból megtudhatod, milyen metodikával lehet stabil és szerethető márkát építeni és miben segíthet a TikTok és az influencer marketing a fejlődésben, a marketing munkában.

Berta Gergő

ÍGY ÉPÍTSD ki a médiádat!

Berta Gergő a Maximum Business Kft. ügyvezetőjeként az elmúlt években több mint 1.000 vállalkozást, 8500+ weboldalt/webáruházat és 20.000+ Facebook, Google hirdetést láttam felépülni vagy éppen elbukni, mindezt 7 országban az induló vállalkozásoktól a piacvezető cégekig.

Ma már nem egy-egy eszközben, hanem 360 fokos marketingben kell gondolkodnunk. Azokat a TOP online pénztermelő eszközöket mutatom be, melyeket a növekedésed során alkalmaznod kell, legyen szó weboldal/webáruház építésről, PPC kampányokról, SEO-ról vagy e-mail marketingről. Ha úgy érzed, hogy el vagy veszve az online profittermelés világában, nem éred el azokat a bevételeket, amiket kitűztél vagy a már jól működő business modelled szeretnéd magasabb szintre emelni, új stratégiát kialakítani, akkor ez az előadás neked szól!